MAGASINET

ADFÆRD

 

ADFÆRD er Dansk Nudging Netværks egenproducerede magasin med fokus på videreformidling af projekter og eksperimenter og den nyeste viden inden for nudging og adfærdsindsigter. Magasinet er publiceret af iNudgeyou – The Applied Behavioural Science Centre.

MAGASINET ADFÆRD | SOMMER 2023

 

Magasinet ADFÆRD, sommer 2023, byder denne gang på en fascinerende samling af artikler omhandlende nudging og adfærd – både de dybdegående og de lettere fordøjelige.

Blandt de dybere emner finder du en artikel om organdonation, skrevet af adfærdsforsker Pelle Guldborg Hansen. Denne artikel slår fast, en gang for alle, hvorfor det er problematisk automatisk at tilmelde borgere til organdonorregistret.

Derudover dykker vi ned i et spændende projekt, som centeret har arbejdet på i lang tid – sammenhængende alkoholbehandling. Dette banebrydende projekt har potentiale til at revolutionere alkoholbehandlingen i Danmark, og du vil i artiklen blive klogere på hvordan.

På den lettere side har vi haft fornøjelsen af at interviewe et af Dansk Nudging Netværks mest værdifulde kernemedlemmer, Henrik Holmbo Kjølby. Han deler sin unikke indsigt og fortæller, hvad det indebærer at være en del af vores netværk.

Slutteligt præsenterer vi et par sunde mikroeksperimenter, der ikke kun viser, hvor let det kan være at få folk til at spise mere frugt og grønt, men også understreger vigtigheden af at være opfindsom og hurtig til at finde løsninger, når man arbejder i felten.

Rigtig god læselyst!

MAGASINET ADFÆRD | tidligere numre

ADFÆRD | december 2022

ADFÆRD | Sommer 2020

ADFÆRD | Januar 2017

ADFÆRD | August 2016

Share This