MAGASINET

ADFÆRD

 

ADFÆRD er Dansk Nudging Netværk egenproducerede magasin med fokus på videreformidling af projekter og eksperimenter og den nyeste viden inden for nudging og adfærdsindsigter

MAGASINET ADFÆRD | SOMMER 2020

Denne gang har magasinet ADFÆRD fået temaet Klima & Bæredygtighed. 

Selv om COVID-19 epidemien brød ud omtrent samme tidspunkt, som magasinet blev planlagt, og gjorde det til et oplagt emne for vores magasin, valgte vi at holde fast i vores beslutning.

Det gjorde vi af flere årsager. For det første præsenterede netværksmedlem og civilingeniør, Ulrik Eggert Knuth-Winterfeldt, i forbindelse med et netværksmøde i DNN et projekt, hvor han havde nudget beboere i et boligselskab til at ændre energimæssig adfærd – et projekt, som, vi mener, fortjener at blive delt med alle vores medlemmer.

For det andet er der i skrivende stund sat en masse corona-projekter i gang, som vi gerne vil dele resultatet af med jer i næste udgave af ADFÆRD.

For det tredje er klimaforandringerne stadig en af de største udfordringer, vi endnu har stået overfor, og som vi mener kræver opmærksomhed. Vi har derfor samlet nogle af de bedste adfærdsprojekter inden for klima- og energiområdet, som vi håber, at du vil finde interessant.

Rigtig god læsning!

MAGASINET ADFÆRD | tidligere numre

ADFÆRD Januar 2017

ADFÆRD August 2016

Share This