MAGASINET

ADFÆRD

 

ADFÆRD er Dansk Nudging Netværks egenproducerede magasin med fokus på videreformidling af projekter og eksperimenter og den nyeste viden inden for nudging og adfærdsindsigter. Magasinet er publiceret med støtte af iNudgeyou – The Applied Behavioural Science Group.

MAGASINET ADFÆRD | VINTER 2022/2023

Magasinet ADFÆRD vinter 2022/2023 handler om, hvordan man kan arbejde med adfærd under en pandemi.

Magasinet indeholder eksperimenter, som vi i Dansk Nudging Netværk, iNudgeyou og tre af Pelle Guldborg Hansens grupper fra Roskilde Universitet har foretaget.

Eksperimenterne har fundet sted under COVID-19 og handler primært om, hvordan man få mennesker til at overholde de retningslinjer, der blev kommunikeret ud fra sundhedsmyndighederne.

Derfor fungerer dette magasin som en håndbog, der kan bruges igen og igen, når vi i fremtiden støder ind i pandemier igen.

Du vil blandt andet finde artikler om, hvordan man får grupper af mennesker på Islands Brygge til at overholde forsamlingsforbuddet om sommeren, og et eksperiment om selvrapporterede data i spørgeskemaer, som afslører, at Aarhus Universitets HOPE-projekt ikke er retvisende – det kalder vi HOPE-less.

Størst af alt er vores håndhygiejneeksperiment. Det er nu verdens største håndhygiejneeksperiment, som undersøger, hvordan man får mennesker til at spritte deres hænder af på et hospital.

Rigtig god læsning!

MAGASINET ADFÆRD | tidligere numre

ADFÆRD | Sommer 2020

ADFÆRD | Januar 2017

ADFÆRD | August 2016

Share This