Om DNN

Dansk Nudging Netværk (DNN) blev oprettet i december 2010 og har til formål at etablere et netværk af forskere, virksomheder, organisationer og politikere – alle med fælles interesse i brugen og udviklingen af nudging. Vi stræber efter at skabe interesse for potentialet ved nudge-tilgangen i den politiske beslutningsproces og som en del af CSR, men opmuntrer også til åben debat og refleksion om mulige faldgruber ved tilgangen i forsøget på at ændre adfærd. I dag omfatter netværket en lang liste af forskere, institutioner, organisationer og virksomheder, der har forpligtet sig til at dele deres viden, ideer og kritik i denne relation.

 

DNN er skabt gennem forskningscenteret ISSP (The Initiative for Science, Society and Policy) og har siden da fundet en fast plads på Roskilde Universitet. Derfor har DNN en stærk tilknytning til The European Nudging Network (TEN), som drives af ISSP i et samarbejde mellem ISSP, OECD og HEC Paris.

 

Pelle Guldborg Hansen

Pelle Guldborg Hansen

Formand

Pelle Guldborg Hansen er Formand for Dansk Nudging Netværk og
– Lektor ved RUC
– Direktør for ISSP
– Medstifter af The European Nudging Network

Jon Kvist

Jon Kvist

Professer ved Roskilde Universitet

Jon Kvist er professor ved Roskilde Universitet i institut for Samfundsvidenskab og Erhverv, samt tidligere medlem af Dagpengekommisionen med meget erfaring inden for adfærdsøkonomi.

Andreas Maaløe Jespersen

Andreas Maaløe Jespersen

Ph.D-Studerende

Andreas Maaløe Jespersen skriver Ph.D i et samarbejde mellem Dansk Nudging Netværk og Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen.

Laurits Rohden Skov

Laurits Rohden Skov

Konkurrence og Forbrugerstyrelsen

Laurits Rohden Skov

Asbjørn Flyger Lauwersen

Asbjørn Flyger Lauwersen

Digitaliseringsstyrelsen

Asbjørn Flyger Lauwersen

Share This